tirsdag 13. mai 2014

NYE HAGEMØBLER?

Nå sitter jeg her igjen med en haug reklame som forteller meg at vi er aldeles håpløst gammeldagse  når det gjelder hagemøbler. Kataloger som viser at vi kan fornye oss med både sofa, bord og stoler om vi er villig til å betale en 10 - 20 000 kroner.
Kjempegode tilbud på møbler som gjør seg veldig godt i enhver hage, på enhver terrasse!
På bildene er møblene fylt opp med flotte puter, noen myke, deilige ullpledd, og med matchende lykter, kopper og kar på bordet.  Og rundt om er  plassert krukker med sjeldne planter.
Det ser flott ut!
Men skal vi kjøpe nye møbler så må vi jo kvitte oss med alt det gamle.  Gamle ting som er "rasket sammen" litt nå og litt da.  Noen kjøpt, noen fått, noen laget selv.
Flikket og malt på, gjemt vekk hver vinter, og plukket fram hver vår. Putene er også gamle, og slitte mange av dem. Og i år må noen fornyes.
Noen av de gamle møblene
Så kanskje hadde det vært på sin plass med noe nytt.
Men de gamle passer jo veldig godt i hagen. De hører liksom til. Og med puter i er de ganske gode å sitte i.  Ikke er de så vanskelig å flytte på heller, om vi skulle komme på å endre litt på plasseringene.
Og ikke trenger vi å være så redde for å ødelegge dem. Det skal nemlig mye til for å klare det.
Men det hadde vært flott med noe nytt!
Det er bare det at for så mye penger kunne jeg kjøpt haugevis med nye planter, og i tillegg hatt penger igjen til koselige småting.
Nei. Reklamen klarer ikke å overbevise meg i år heller, så den går rett i papiravfallet.




Bloggarkiv