søndag 21. november 2010

Tida flyr fortere enn jeg henger med.

Og denne høsten er ikke blitt slik jeg hadde tenkt. Det er så mange ting jeg ikke rekker på, - blant annet foto og blogging.
Begge deler er jo ting jeg ønsker å gjøre, men når det som står først på prioriteringslisten er fullført, så havner jeg i sofakroken med strikketøyet. Og så lar jeg meg underholde av TV.
Det var ikke slik jeg planla det, men slik ble det! Og sånn er det vel ofte. Det dukker opp "vegskille", og vi kan ikke gå begge/alle veger. Da trenger vi pusterom for å se vegen videre, og hva vi skal prioritere å ta med når vi endrer kurs.
Høres dette alvorlig ut? Det er det så absolutt ikke. Mitt vegskille handler om å ta tak min overvekt. I en alder av 62 begynner kroppen å gi beskjed, og mistrivsel med altfor mange kilo, blir mer enn bare snakk om utseende. Det handler også om at veldig mye av det jeg liker best, blir et ork. For eksempel turgåing og dansing. Det å være aktiv i sosiale sammenhenger utenom jobb og familie blir også et problem.
Skille kom da to av barna skulle gifte seg, og jeg skulle finne festkjoler. Utallige runder i butikker med store klær gjorde meg til slutt så deprimert at jeg vurderte å sy sammen noen laken.
Vel! Jeg fikk tak i kjole. Men grensa var nådd.
To dager etter bryllupet stoppet jeg opp. Tok kontakt med en venninne som også sliter (men som jeg har forsømt), og begynte å spise. Det tar tid og krefter, og jeg skal skrive mer om dette i Hulter til Bulter - bloggen min.
For nå er jeg kommet et stykke på den nye "vegen", og jeg har lyst til å fortsette med bloggingen.
Hagen skal få hvile litt, men bloggen skal få et innlegg inn i mellom. Så skal jeg skrive om håndarbeid, foto, slanking og annet på "HULTER TIL BULTER".
Igjen skal jeg innom alle dere kreative bloggere som jeg har lært å sette sånn pris på. Det skal blir godt å "se" dere igjen.
Med det siste bildet av Cosmos i høst, ønsker jeg dere en herlig vinteruke!

Bloggarkiv