torsdag 22. oktober 2009

Når det blir vår..........Det er en stund siden jeg var inne på hagebloggen min. Men det ikke slutt på hagelivet for det. Hagen får sitt, men ABC i ord og bilder, handarbeid og huslige sysler får så mye mer.
Det er kommet endel "svarte flekker" i blomsterbedene. Alt er ikke lenger dekket av overgrodde planter eller høstløv.
Dette er "vårflekker". Her er de gjemt de løkene og knollene som skal (forhåpentligvis) komme opp og "overraske" meg om noen måneder.
Og nå er tida kommet for å se seg om i hagen for å tenke småprosjekter for neste år. Noe av det første jeg skal gjøre, er å få lagt mer jord under buskene langs garasje-veggen. Og i stede for mose på berget ved siden av den gamle ovnen, skal jeg plante litt. Her er det jo bare ettermiddags-sol og en typisk moseplass, så jeg må tenke. I år har plassen vært delvis skjult bak krukker med avleggere.
Jeg kjenner at jeg gleder meg til våren allerede nå.

2 kommentarer:

 1. Det ser vakkert ut i hagen din enda :)
  Gleder meg til våren og vårblomstringen jeg også, og er i gang med å legge planer for vårens prosjekter (som det er mange av). Kjempekoslig peisovn.

  Ha en fortsatt fin kveld.
  Hilde

  SvarSlett
 2. Koselige bilder. Godt er det også å kunne bruke mørke kvelder til å planlegge for neste sommer. Kanskje du har tips om noen gode hagebøker?

  SvarSlett

Bloggarkiv