søndag 8. august 2010

Solsikker

Det som er bra med juli og august, er blant annet at alt vokser nesten uansett vær. Og i bakhagen har Kristian (barnebarn på 9 år) sine solsikker tatt helt av.  Da jeg endelig fikk tid til å gå over hagen etter bryllup, gjester og noen dager på reise, ja så oppdaget jeg at solsikkene både hadde strukket seg kraftig, og begynt å blomstre.
Kristian selv fikk nesten sjokk da han så hvor store plantene hans var blitt. Og spørsmålet var selvfølgelig: Hvor store kan de egentlig bli?  Bestemor har nok ikke erfaring med slike planter, så jeg fikk beskjed om å sjekke på Internett.  Det skal jeg gjøre når jeg bare får litt tid på meg.

4 kommentarer:

  1. Hej Margrethe! Tack för besöket på min blogg! Har kikat runt lite här och jag kan bara säga att din trädgård är något av det vackraste jag sett!! Vilken förunderlig utsikt, sagolikt vackert! Här vill jag gärna hälsa på igen, så jag lägger mig som följare direkt!
    Ha det gott!
    Kram / Margot

    SvarSlett
  2. Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min.
    Gosh du har en fantastisk flott hage. Blir helt salig i blikket av å sitte å se på innleggene i bloggen din,
    Ønsker deg en flott kveld:)

    SvarSlett
  3. Det var imponerande höjd, allt regn och trots allt inte för kallt har nog hjälpt till. Tänk vad stolt ditt barnbarn måste känna sig.
    Att tiden inte räcker till bloggläsning är vi nog många som känner, det blir lite sporadiskt när man hinner, så synd, för det är så mycket fint och insperation man går glipp av. Vi får läsa till hösten. Ha en fin augusti i trädgården :)

    SvarSlett

Bloggarkiv