torsdag 14. juni 2018

Drivhus og bakhagen midt i juni - lovende

Det store drivhuset er nå tømt for sommerblomster og avleggere, og i stedet er det "inne-plantene" som har overtatt.  Det vil si agurk, paprika, chili, basilikum, tomat og physalis. Alle av den sorten som bør stå inne om det skal bli noe avling.









Egentlig er det overfylt i begge drivhusa. Det lille, hvor vi alltid har tomat, har også to drueplanter. Og sammen med tomatplantene,er det etter hvert blitt som en jungel der inne. Alt vokser ekstra godt i år. Vi får skylde på det ekstremt gode været, mye gjødsel og mye vann. Jeg har klippet vekk en del blad, men det er ikke nok. Tomatene blomstrer og har begynt å vise frukter, men de er langt fra å rødme enda.










Bak det lille drivhuset har vi fem blåbærbusker. De har ikke gitt oss så mye bær til nå, men det ser ut til at de trives.  Så vi får være tålmodige. Ripsbærbuskene, som står her, tror jeg vil gi stor avling i år også.  De er så smått begynt å bli røde, så det neste er å få nett på dem. Stikkelsbærhekken er også full av bær.  I år skal vi gjøre en innsats for å få beholde bærene selv.  I fjor spiste hjorten nesten alt.

Bloggarkiv