tirsdag 29. desember 2009

I den store hagen


Julaften er alltid en dag med mye god mat, kaker og desserter. Og i tillegg en del snop. Hva kan vel da være bedre enn å bruke 1. juledag til en tur i skogen. Men med så mye snø som det var i år, så kom vi oss ikke så langt uten ski. Ikke hadde vi truger heller. Etter en halv time ga vi opp og fant oss en fin plass i begynnelsen av en slette, under noen litt forvokste grantre. Ved hadde vi med oss. Og ganske fort hadde vi et deilig bål hvor vi etter en stund fikk grillet pølser. Til dessert ble det noen julekjeks og hjemmelaget karameller. Herlig!  Etter et par timer var vi tilbake i en varm stue, og hadde ikke andre behov enn hverandres selskap.

4 kommentarer:

Hagen på Granheim sa...

Så fint å tilbringe 1. juledag på den måten, og det så ut til at pølsene smakte godt :)

Bente Bing Kleiva sa...

Høres ut som en flott opplevelse og et godt minne for kommende hverdager! Fortsatt god jul og et riktig godt nytt år til deg og dine!

Nora sa...

Den tradisjonen har vi i vår familie også. Det er utrolig deilig å komme ut i skogen dagen etter julefeiring og julemat, og pölsene som grilles den dagen er nog de godeste på hele året:-)
Godt Nytt År!

krepsemor sa...

Så koselig det så ut! Det smakte sikkert nesten like godt som julemiddagen ;o) Jeg har vært i Spjelkavik i dag, og hjelpe meg som det har snødd der! Men hvitt gjør jo at det det blir lysere!
Godt nytt år til deg!