tirsdag 7. juli 2009

Frosken og fluesoppen

Jeg er veldig glad i statuer og annen utsmykning. Når jeg er ute og reiser vil jeg helst stoppe å se alt som kommer i min veg. Men når det kommer til hage-"kunst", klarer jeg meg stort sett med røtter og naturstein. Det vil si at sånn har det vært fram til denne sommeren her.
Så laget jeg blomsterbedet på berget, og samme hvor jeg plantet og plantet om, så fikk jeg det liksom ikke til. Kommer tid kommer råd, -tenkte jeg. Og like etter kjøpte jeg en av disse fluesoppene som står i "alle" hagesenter og interiørbutikker. Til og med hos handelsmannen her hjemme. Og jeg likte den!

Så var jeg hos tremenning Marit i Ørsta en tur. Og kommer derfra med en stor grønn frosk som hun har laget selv. I samme øyeblikk jeg får den, har jeg en plan for den. Den skal få en fin plass nær dammen som er under planlegging og arbeid. I mellomtiden blir den plassert trygt mellom noen urter. Det er bare det, at når Vidar får øye på den en dag, så hopper han til (V altså). Frosk!!!! Det der er da mer likt en padde! Skremmer vettet av folk!
Jaja Marit. Jeg liker froske-padden jeg. Og navnet er: Ørstingen OGC :-)

Bloggarkiv