søndag 24. januar 2010

Nå forsvinner "hagen" vår litt og litt.


Stakkars hjort. Så mye snø i skogen over så lang tid gjør nok sitt til at de sulter. Epletrær har gått dukken før, men nå går busker og trær som står en meter fra inngangen også. Krypbeinveden var helt dekket av snø, men så en morgen så den slik ut.  I går gikk halve Hengeertebusken. Jeg fortviler, men er klar over at hjorten aldri ville gjøre dette mot meg hvis de hadde noe valg. Så nå ønsker jeg at snøen forsvinner. Og jeg liker å tro at hjorten gjør det samme.
Det er vel ikke så mye jeg kan gjøre for å holde dem unna hagen. Krypbeinveden vil nok klare seg, bare det står igjen noen kvister. Men hva med Hengeertebusken ?

4 kommentarer:

Nora sa...

Det er leit å se deler av hagen sin "forsvinne" når de ville dyrenes levemåte "kolliderer" med våre intresser. Her har vi ikke problem med hjorter, her er det rådyrene som er problemet. Forelöpig har de ikke gjort noen större skade i vinter og jeg krysser fingrene for at det skal fortsette sånn! Håper hjortene finner seg noe annet godt å spise snart så du slipper flere oppspiste busker!

Mia sa...

Du är ju snäll som ursäkter den stackars hjorten till tross på den skada han har gjort i din trädgård. Tror du inte att buskarna växer ut igen då? Många kan man ju klippa kraftigt tillbaka, men ertebusken är jag inte så känt med så där är jag till liten hjälp.
Ser förresten att du har en sån där mexikansk 'peis', fungerar den bra tycker du? Jag har tänkt på en sån själv men var osäker på hur mycket den värmer. Kan man förresten grilla i den också ?

Anita sa...

Uff da, triste greier når du får spist opp deler av hagen din på denne måten. Her jeg bor er vi ikke plaget med hjort som invaderer hagen vår. Vi har da heller ikke så mye snø som dere har.

Ble noe planting av basilikum hos deg da??:)Her trives den som bare det i vinduskarmen...

Ha en fin søndag!

Klem Anita

Hagen på Granheim sa...

Det er ikke moro når dyrene går løs på hagen på denne måten, men du tar det jammen fint :) Får håpe hjorten finner mat andre steder snart og lar buskene dine være.

Ha ei fin uke :)

Bloggarkiv