torsdag 14. januar 2010

Nå sprekker jeg snart!


Nå klarer jeg ikke å holde meg lenger!  Jeg er fullstendig satt ut. Frøkatalogene er i hus. Det vil si de har vært det en stund, og den siste uken har vært helt forferdelig.
Da den første katalogen kom klarte jeg på en måte å koble ut.  En frøkatalog, en meter snø og 10 minusgrader ute og 40 - 50 overvintrende pelargonier inne, hjalp meg gjennom den første krisen. Men noen hageblad i tillegg fikk nervene til å vibrere. Men alt ble stukket under strikke- og hekleoppskrifter.
En uke senere, med et par plussgrader ute og lengre dager, er frøkataloger og hageblad havnet midt på kjøkkenbordet. Pcen sin historikk viser tydelig at noe er endret der også. Katalogene er fulle av notater og "haker". Jeg har til og med begynt å se på nytt drivhus (og det er ikke bare jeg som gjør).
Nå sprekker jeg! Helt sikkert!
For nå er det eneste jeg klarer å tenke på; - ikke bare hva jeg har lyst til, men mer hva jeg må la være  - i første omgang.
Jeg innser det! I kveld kommer jeg til å bestille. Jeg orker ikke dette presset lenger. Om alt blir sådd, om de stakkars frøene overlever min håndtering - de bekymringene får komme senere.

6 kommentarer:

Mia sa...

Jag misstänker starkt min man för att slänga dom upp i pappersamlingen innan dom når fram till köksbordet, vart tar dom annars vägen?? Det är ju inte möjligt att motstå alla dom färgsprakande och frestande bilderna nu när man längtar efter sommar och sol! Om dom överlever, spelar det någon roll, glädjen ligger i förväntan :)

Furulunden sa...

Det lysner ute og da kommer kriblingen automatisk her altså.... selv om det er et stykke til bar og telefri mark;D

Hagen på Granheim sa...

Jeg bestilte frø på senhøsten, og de har overvintret i fryseren. Får veldig lyst til å bestille nå som katalogene kommer... men må la være.
Har fått kjøpt såjord, og skal starte staudesådd i løpet av helga. Gleder meg til å komme i gang.

Lykke til med frøbestillinger, håper du finner mye fint :)

Tullik sa...

Det kjem ingen frøkataloger til meg....hehe. Og grunnen ligg nok i at eg ikkje er heilt bitt av den der frøbasillen !! Men forstår at for fleire hagebloggere utgjer dette ein stor fristelse. Tusen takk for koslig kommentar på min blogg. Er ikkje veldig god på Sunnhordalandsgeografien men så veldig langt frå kvarandre bur me nok ikkje !! God helg !!

Bjørg 47 sa...

Det er vanskelig, veldig vanskelig, å la være. Jeg tenkte sist vår at nå er det slutt, staudefrø spirte, og noen vokste seg bra store, men jeg innså at uten veksthus, er det lettere å motstå fristelsene. Importer, derimot er enda vanskeligere, da. Sukk, skal ikke, skal ikke. (skal!!)

Hagen på Granheim sa...

Hei igjen Margrethe!
Jeg vil gjerne gi deg en ny utmerkelse siden du ikke fikk hentet ut de forrige pga datatrøbbel. Det hører også med en liten utfordring.
Hent den hvis du vil :)

Hilde

Bloggarkiv