lørdag 3. april 2010

Nå har han sagt STOPP!

Og da mener han at nok er nok av "plantestyr" inne.
105 planter på stua, rekke på rekke med spirer
og forvokste agurk- og tomatplanter på kjøkkenet,
og i alle vinduskarmer ellers i huset.
Så nå har vi likevel tatt i bruk det gamle drivhuset.
Og selv om vi "fyrer for kråkene" når vi har på varme,
så får det gå som det går.
Jeg får bruke noe av denne herlige dagen til å bære ut det
som jeg tror kan klare seg der ute. Resten må jeg i hvert fall få vekk fra kjøkkenet.

Og så er det resten av Georginene som må i jord. Forkultur i litt dype potter er helt nødvendig for å få flotte planter i sommer.
Til slutt denne deilige soldagen; en liten hilsen fra vårhagen. Snøklokker.

8 kommentarer:

Linda sa...

He, he, kjenner meg igjen:) Nydelige bilder:) God påske fortsatt. Klem

Hilde sa...

Her er det også fullt av småplanter, og jeg ligger etter skjema for prikling. Nå har også noen småplanter bukket under etter gjentatte hunde-angrep. Sukk...

Nydelige snøklokker, de er en favoritt i vårhagen :)

Vilt og vakkert sa...

Heisann!
Ikke greit det der....med stua full av spirer.
Kanskje jeg som ennå ikke har starta, kan sette alt ut med en gang. Håper det vil være så vel! kom nemlig hjem fra påskefjellet i ettermiddag.
Tusen takk for hyggelig hilsen du la igjen på bloggen min. Visste ikke helt hvor jeg skulle svare deg, men valgte hagebloggen siden den vil være mest aktuell utover nå. Min blogg går mer over til blomster, drivhus og have etterhvert som sola står høyere på himmelen.
Ha fortsatt god påske!

Monicas Hage sa...

Hehe...har ikke begynt enda jeg, men har begynt å tenke høyt ang. drivhuset mitt;) Han bare sukker over drømmene mine... Nydelige snøklokker:)

Mia sa...

Det blir väl sån, när man har sått massor. Du har ju tur som har ett växthus. Konstigt att dom bättre hälfterna inte förstår att det måste till ska dom få solvarma tomater till sommaren, då brukar i varjefall gamlefar här i huset tycka att hagen är kul. Vilka fina snödroppar du har :)

Tonerose sa...

hihi, sånn er det her også - planter OVERALT.. Små spirer, bittesmå priklede-potter, georginer til spring etc etc... Mannen gir seg over! :o)

Så deilig å ha drivhus da, det ønsker jeg meg!!

Herlig vårlige og vakre bilder du viser!!

Håper du har en herlig søndag!

Iris sa...

Nydelige bilder av snøklokker! Det er så koselig å se vårblomster hos andre som har tidligere vår enn her. Gleder meg til det begynner å blomstre her også :)

Røsslyng sa...

Hehe, har hatt samme problemet her også, men mannen min har tilslutt resignert, tror jeg, for her er ikke samme kritikken å få her lengre for overfylt hus av et samsurium av potter og plantebrett men bare litt skuldertrekninger i ny og ne...

Bloggarkiv