søndag 17. juli 2011

Forbedringer i drivhushagen

Det har hele tiden vært meningen å gjøre noe mer med plassen foran drivhuset, men alt kan ikke bli gjort på en gang, så noe måtte vente til i år. På øverste bilde til høgre viser terrenget godt.
Stien fram til drivhusdøra er ikke mer enn to bredder 40 x 40 cm heller. Men det er akkurat nok til trillebår, og mer enn nok til å lage rot på. Jeg oppdaget jo fort at det var veldig greitt å stå her når jeg skulle vaske blomsterpotter, eller hente ny jord fra sekker. Altså en slags utvidelse av drivhuset. Jeg fant også ut at det var en fin plass og sette seg ned i en pause når sola skinner. - Hvis jeg bare hadde noe å sitte på så!
Så nå er det denne utbedringen som er på gang. En murkant med heller på! Sånn passelig høg, og passelig bred til at den kan brukes som sitteplass og arbeidsbenk.
Og endelig har husbond fått all veden på plass, så nå er han veldig motivert for litt jord- og steinarbeid.
Jeg sitter foreløpig på en annen murkant og ser på, mens Bruce har funnet en helt herlig plass å ta seg en pust i bakken. Midt i en tue med Sølvarve. Den var både myk, varm og luktet godt.

Posted by Picasa

3 kommentarer:

Mariann sa...

Dette blir veldig bra bra. Godt å få hjelp til sånne prosjekt.
Bruce vet å velge liggeplass. Sølvarven er vel en plante som kan tåle det, og ikke den du er mest redd for.
Ha en fin uke!

Hilde sa...

Spennende å følge med på drivhushagen din, Margrethe, og det ser ut til å bli kjempefint!
Så søte bilder av hunden din. Han ser ut til å kose seg i sølvarven, det er nok mykt og godt :)

Takk for koselig kommentar. Så fint at arbeidsbordet er på plass, håper du også blir fornøyd med det. Det har god plass til mange frøpotter :)

TYRA sa...

Herlige Bruce - han visste å finne den beste plassen!!
Ha en fortsatt fin dag!