mandag 11. juli 2011

Venterommet

Jeg har nok før skrevet om det lille "Venterommet" vårt. Her hvor vi benker oss foran den meksikanske ovnen når regnet siler ned og sommeren lar vente på seg.
Det er ikke så stort, men når vi sitter tett sammen, så er det stort nok. Og den lille ovnen varmer godt. Her kan vi sitte å håpe at sola snart titter fram igjen, og gir oss anledning til å bruke "Steinhagen". Noen av de små Pelargonia-avleggerne får stå her, godt beskyttet for regnet, men så god plass til dem er det ikke. Her står de en uke eller to, og så får de en tur i drivhuset igjen. Så får noen nye komme ut å lufte seg.
I kveld blir det fyr i ovnen igjen, rømmegrøt og solskinnsdrømmer.

7 kommentarer:

TYRA sa...

Å for et koselig venterom!!

Parkvegens Hageglede sa...

Skikkelig koselig, ja der må det være godt å vente på sola. Vi har også kikka på en slik ovn, greit å høre om erfaringer med ovnen og at den varmer godt. Det trengs en slik sommer som dette..

Hilde sa...

Kjempekoselig venterom, Margrethe :) Og den meksikanske ovnen er skikkelig flott!

Takk for hyggelig kommentar. Den grønne hylla har jeg kjøpt gjennom hobbydrivhus.no, tror den het "arbeidsbord med tre hyller". Bestilte den samtidig som drivhuset.

Ha en fin uke :)

marit´s,,, sa...

Ja der kunne jeg ventet lenge, så koslig uterom.
Ha en fin dag ,Marit.

Mariann sa...

Så koselig venterom! Denne sommeren har det virkelig vært behov for tak over hodet her på vestlandet. Rømmegrøt hørtes deilig ut, og så håper vi på litt sol også.

Bjørg 47 sa...

Ser kjempekoselig ut, sikkert ok å ta en formiddagsmat der, ja !!! Ha en fin sommer.

Elsa sa...

Dette er da det koseligste venterommet jeg har sett:)
Her går det an å kose seg om regnet siler ned.
Ha en fortsatt fin sommer:)