tirsdag 4. mai 2010

Det blir ikke mye gjort .......

selv om jeg gjør noe hele tiden. Hver ettermiddag blir det litt luking, mye ompotting og vanning, litt husarbeid (veldig lite), litt øving (marsjer og nasjonalsanger) og mye dill.
Men selv om kveldene er lange og lyse, så er det så kaldt at når sola begynner å stå lavt, trekker jeg innomhus. Jeg rekker heldigvis å ta noen bilder i hagen. Enda er det mest gult der ute.
Påskeliljene er riktblomstrende og holder seg godt i kulden.
Mens Stemorsblomstene jeg har satt ut, ser noe pjuskete ut.
En potterose får lufte seg litt hver dag, men må inn om kvelden.
Ranunklene derimot stortrives med den lave temperaturen. De er flotte!
I går mottok jeg en Award fra "Lindas Hagedrømmer". Og en gang i April fikk jeg en fra Røsslyng med "Småsnutter fra et ugressparadis". Jeg er veldig glad for begge, men gjør ikke mer ettersom jeg allerede har sendt den samme videre før. Viser tilbake til den her. Som sagt så setter jeg stor pris på oppmuntringen fra disse to bloggene som jeg ofte er innom. Ikke alltid rekker jeg å skrive noe, men koser meg med å lese.  Slik er det med mange av dere andre også.
Forresten må jeg si tusen takk til dere som hjalp meg med den ukjente busken (Tybast) i et tidligere innlegg. Giftig men vakker. Og takk til dere som legger igjen en hilsen på bloggen min. Det er kjekt å ha så mange å dele hagegleden med.
Håper dere alle får noen fine vårdager framover.

Bloggarkiv