mandag 7. juni 2010

Farger i steinhagen.

Jeg sier meg "ferdig" med bedet på berget. Fra nå av må naturen gjøre sitt. Men jeg skal selvfølgelig luke og vatne, men resten må gå av seg selv.
På bilde er det ikke godt å se plantene. Mange er små, og mange gjemmer seg bak visne påskeliljer og tulipaner. Men det "verste" er at mange av dem har farger som gjemmer seg på bildet. Det er i grunn synd, for det hadde vært morsomt å kunne vise "galskapen" i fargevalget mitt. I denne hagen er det nemlig ikke gjort noe for å avgrense fargene. Tvert imot. Her gjelder prinsippet om jo flere jo bedre. Om vi sitter på benken øverst på berget, skal fargene nede i hagen gjøre oss oppstemte og glade. Og sitter vi i en god stol og slapper av der nede, så skal alle fargene omslutte oss å bidra til at sansene våre nyter hvert sekund. Inn i mellom blomstene finnes lavendel, mynte, gressløk, salvie, karriurt og sitronmelisse. Akkurat nå er det syrintreet på baksiden av berget som sender ut himmelske dufter. Og snart kommer rosene også.
Jeg ble ganske fornøyd med roten jeg fylte med takløk og en Fuchsia. Den er blitt et blikkfang på murkanten.

5 kommentarer:

asbjørg sa...

Bedet ditt er kjempeflott,og blir nok enda flottere når det vokser til.Roten med fuchsiaen er såå fin!

Bjørg 47 sa...

Her ville jeg gjerne sittet også !!! Det ser kjempefint ut hos deg.

Wenche sa...

Synes det ser kjempeflott ut jeg, og sånn en utrolig koselig uteplass :-)

Røsslyng sa...

Det ser flott ut på/ved berget nå, og den roten fylt med planter var knalltøff.
Regner med vi får se mer etterhvert som det vokser til og nye blomster springer ut.
Ha en super helg på tross regnet!

ToneM sa...

Takk for hyggelig kommentar i bloggen min! Så spennende hage og flott tomt du har! Jeg likte også godt din kreative planting av fuchsia og takløk. :-)

Bloggarkiv