Hvem har ikke brukt gressløk i maten. Og den er vel ofte den første urten en har i hagen. Den kan vi bruke mye av. Til potetsalat og eggerøre er den velkjent, og velbrukt, men det er da mange andre måter å bruke den på også.
I friske salater er de nyeste skuddene best, i supper og kokt mat kan vi bruke de mer grove.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Bloggarkiv
-
▼
2009
(100)
-
▼
mai
(49)
- Vill Veronika?
- Robuste roser
- Per Gynt
- Stikkelsbær
- Sølvarve -
- Voula's Oliventre
- Drivhuset en uke etter planting.
- Stjerneskjerm - Astrantia major
- Rød drue
- Bondepeon
- Akeleie - Aquilegia
- Kjempekonvall - Polygonatum multiflorum x hybridum
- Vi savner dem! - på en måte.
- Pass deg for nettbutikker!
- Gavekort blir til hageglede
- Tomater, Agurk og Paprika
- Under en busk
- Bakhagen
- Salix alba "Tristis" eller Gullhengepil
- Regn, regn og atter regn
- Nok er nok
- Påskeliljer
- Rabarbra
- Rips- og Solbær: Den store omplantingen.
- Drømmen om druer.
- En lun krok ved garasjen
- Gressløk
- Løpstikke
- Persille
- Sitronmelisse
- Bergmynte - Oregano
- Chitor
- Ender i bakhagen?
- Aurikkel
- Fugler i hagen
- Geiter gjør ikke som "pappa" vil.
- Roser
- Vannposten ved Steinplassen
- En stein
- I skjul for regn og vind
- De små rom og benken på Skarvet
- Salvie - Salvia officinalis
- Timian
- Georginer (Dahlia) igjen.
- Forsythia/Gullbusk
- Tulipaner
- Aldri tid nok.
- Vi har to katter.
- Geiter + hage = ikke sant. Det er da noe alle vet!
-
▼
mai
(49)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar